1. Om du älskar fisk kommer du att gilla den här lättlagade måltiden som du kan ha på bordet på mindre än en halvtimme. Det handlar helt och hållet om enkelhet. Delikata smaker hos grönsakscouscousen tillsammans med fisk som lätt faller isär och framhävs av en fräsch hemlagad citron- och persiljedressing – utsökt och mättande!
2. Lägg couscous i Air Cooker-kokkärlet och häll på vatten. Skölj mangolden, hacka den fint efter att ha tagit bort den hårda delen av stjälken. Skala, skölj och skär moroten i små stavar. Lägg den hackade mangolden och morotsstavarna i kokkärlet och smaksätt med salt. Ställ kokkärlet på bottenbrickan. 3. Smaksätt varje braxenfilé med salt och olivolja. Lägg dem på andra lager-tillbehöret. Fäst andra lager-tillbehöret på bottenbrickan med kokkärlet.
4. Flytta allt till Air Cookern och stäng locket. Starta apparaten inställd på angiven tid, temperatur och luftfuktighet.
Air Cooker Inställningar:
Matlagningsmetod: Air steam
5. Skölj den färska persiljan och hacka den fint. För att göra dressingen blandar du olivolja, citronsaft, hackad persilja och citronskal i en liten skål. 6. Ta ut ur Air Cookern när luftångningen är klar. Servera guldbraxenfilén varm med citron- och persiljedressingen över och grönsakscouscousen bredvid.
Air Cooker Series 7000
Airfryer
Tillbehör till Philips Airfryer