Philips Höghastighetsmixers

Gör dina egna näringsrika smoothies!


Att göra smoothies är ett enkelt sätt att tillsätta mer grönsaker i den dagliga kosten. Med näringstäta ingredienser är smoothies ett perfekt mellanmål eller till och med frukost, fullpackad med vitaminer, mineraler, enzymer och antioxidanter. Gör du din egen smoothie hemma har du också full kontroll över vad du stoppar i dig. Blandat med lite yoghurt och kanske en sked honung eller äpple kan smoothien också vara ett perfekt sätt att få barnen att äta mer grönt!

Upptäck våra höghastighetsblenders

Bäst

Höghastighetsblendern
Innergizer

HR3868/00
Användaromdöme  / 5
Användaromdöme  / 5
 • / 5
 • Gör allt från smoothies till soppa och sorbet
 • 45 000 varv per minut (2000 W)
 • 2 liters tritankanna
 • Ljuddämpande kåpa
Rekommenderat pris: 7 499,00 kr

Praktisk

Höghastighetsblender
Avance Collection

HR3655/00
Användaromdöme  / 5
Användaromdöme  / 5
 • / 5
 • Gör allt från smoothies till sorbet
 • 35 000 varv per minut (1400W)
 • 2 liters glaskanna
 • 2 stycken ta-med mini mixers i tritan
Rekommenderat pris: 1 799,00 kr

Prisvärd

Höghastighetsblender
Avance Collection

HR3653/00
Användaromdöme  / 5
Användaromdöme  / 5
 • / 5
 • Gör allt från smoothies till sorbet
 • 35 000 varv per minut (1400W)
 • 2 liters tritankanna
Rekommenderat pris: 1 699,00 kr

Kampanj!

Köp en höghastighetsblender och få två ta-med minimixers på köpet!

 

Erbjudandet gäller inköp av modellerna HR3652/00, HR3653/00 och HR3655/000 i Norden under kampanjperioden: 01/10/2017-31/12/2017.  

Philips

Innergizer

Vår bästa höghastighetsblender

 

Gör krämiga smoothies, släta soppor eller fräsch sorbet. 2-literskannan är i det praktiskt taget oförstörbara materialet tritan med en ljuddämpande kåpa för en nästintill ljudlös mixning. Innergizern har en stilren design med digital display.

Effektivhårda ingredienser

 

Philips höghastighetsblenders i serie Avance har ett varvtal mellan 35 000-45 000 varv per minut vilket gör dem extremt effektiva även på mycket hårda ingredienser. Den kraftfulla motorn skapar en virveleffekt i mixern, och i kombination med kannans form skapas optimala förutsättningar för att snabbt och effektivt finfördela ingredienserna jämnt i hela kannan.

Höghastighetsmixning bryte
ner cellväggarna i råvaran

 

Vår serie höghastighetsblenders pulveriserar ingredienser och bryter ner cellväggarna i råvaran vilket frigör näringsämnena i ingredienserna, till exempel karotenoider, Vitamin A och C. Dessa är särskilt bra för din hjärthälsa och immunförsvaret.

Gör allt från smoothies till sorbet

 

Det krävs olika hastigheter, motorstyrka och tidsinställning för att krossa is, göra rismjöl eller en krämig smoothie. Philips höghastighetsblenders kommer med förinställda program för exempelvis smoothies eller iskross, vilka gör det lättare att uppnå perfekt resultat för olika ändamål. De har även ett manuellt hastighetsläge där du själv enkelt kan justera mixningsresultatet. På vår mest avancerade blender, Innergizern finns fem lägen: smoothies, iskross, mala nötter, soppa, sorbet och manuellt läge med justerbara hastigheter.

Kanna i innovativa materialet tritan

 

Kannan i vissa av Philips höghastighetsblenders är i det nästintill okrossbara materialet tritan, som håller sig som ny under många år. Tritan är BPA-fritt och ser ut ungefär som glas, men är otroligt hållbart, och väger dessutom mycket mindre vilket gör hanteringen betydligt lättare.   

Receptbok med smoothies
på köpet

 

Du får med en inspirerande receptbok med krämiga smoothies när du köper en Philips höghastighetsblender. Recepten är framtagna av en kostrådgivare och innehåller mängder av läckra frukt- och grönsakssmoothies. Dessutom finns vår kostnadsfria app "Healthy Drinks" för att få fler hälsosamma recept.

Ladda ned på:

Vilka hälsofördelar har smoothies?

Vill du tillsätta mer näringsrika ingredienser i kosten är färska, hemmagjorda smoothies ett utmärkt sätt. Smoothies är lite tjockare i konsistensen än juice och innehåller lite mer fibrer, eftersom man mixar hela råvaran.
Bast i test

Philips Nöjdhetsgaranti

Vårt mål är att du ska vara nöjd, men vi inser naturligtvis att vi inte alltid kommer att lyckas. Blir du inte nöjd får du lämna tillbaka din höghastighetsblender du köpt och få pengarna tillbaka.
Philips Höghastighetsblender - HR3655

Höghastighetsblender
Avance Collection

Med två praktiska ta-med mini mixers
HR3655/00
Den här höghastighetsblendern kommer med två smidiga ta-med mini mixers. Du kan mixa din smoothie direkt i själva ta-med mixern, och bara vända på den, sätta på locket och ta med den! På så vis kan du snabbt göra din egen single serve smoothie utan att behöva diska hela kannan.
Rekommenderat pris: 1 799,00 kr

Upptäck andra produkter för juicer och smoothies

Våra höghastighetsblenders