Koka riset i riskokaren. Koka upp vatten och salt i en stor kastrull.
Blanda 1 vitlöksklyfta med 2 msk sesamolja och smaka av med salt. Använd matberedarens rivningsskiva (grönsakerna ska vara tändsticksstora), strimla gurka, morot och rättika och rör ner lite vitlöksblandning i varje grönsak.
Hetta upp olja i en wok och stek biff tillsammans med sojasås, socker och resterande vitlök.
Skeda upp grönsaker och biff över riset och droppa lite sesamolja på toppen. Servera med gochujang.
35 minuters tillagningstid
Relaterade recept
Huvudrätter
Rådjursbiff Med Valnötssås Och Granatäpple | Philips
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.