Sätt i knådningsverktyget i skålen och tillsätt sedan mjöl, ½ tsk salt, smör och 1 ägg. Kör tills degen är väl genomarbetad.
Tillsätt 1-2 msk kallt vatten om degen är för smulig. Forma degen till en boll och täck med plastfolie. Lägg degen 30 minuter i kylskåpet
Hacka ¾ av persiljan. Vispa 4 ägg tillsammans med yoghurt, krydda med salt och rikligt med svartpeppar och kummin. Rör i den hackade persiljan. Dra skinnet av rödbetorna och skär i 6 bitar.
Värm ugnen till 200 ºC. Mjöla bakbordet och kavla ut degen till en tunn rundel på 30 cm. Placera degen i pajformen och tryck ned längs kanterna. Skär bort överflödig deg. Häll äggblandningen över botten och lägg ned rödbetsbitarna i en cirkel. Smula getosten ovanpå och krydda med lite extra svartpeppar.
Placera pajformen en rad under mitten av ugnen och grädda 40-45 minuter, tills pajen är gyllenbrun. Grovhacka resten av örterna och blanda. Ta ut pajen och låt stå i 5 minuter.
Lägg en stor näve örter i mitten av pajen eller skär pajen i bitar och servera varje bit med en egen örtsallad.
Tillagningstid: 50 minuter + 30 minuters jäsning
Relaterade recept
Huvudrätter
Rådjursbiff Med Valnötssås Och Granatäpple | Philips
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.