0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Rådjursbiff med valnötssås och granatäpple

    Full och smakrik med en knorr

    Portioner 4 p

    Ingredienser

    • 100 g valnötter, skalade
    • 1 vitlöksklyfta, skalad
    • 4 msk olivolja (jungfruolja)
    • 3 msk koriander eller persilja, finhackad
    • 100 ml granatäpplejuice
    • 4 rådjursbiffar, rumstempererade
    • 2 msk smör
    • 1 granatäpple
    • nymalen svartpeppar
    • - smord bakplåt
    • - matberedare med knivverktyg

    Så här gör du:

    • Rosta valnötterna 2-3 minuter i en stekpanna och låt svalna.
    • Sätt i knivverktyget i matberedaren och tillsätt sedan valnötter, vitlök, 2 msk olja och koriander/persilja. Mixa blandningen till en puré och tillsätt sedan granatäpplejuicen medan matberedaren är igång. Krydda med salt och peppar och smaka av.
    • Värm ugnen till 150 ºC. Krydda biffarna med salt och peppar (det är bättre att tillsätta salt före än efter stekningen eftersom saltet förhöjer smaken). Hetta upp smör tillsammans med resten av oljan och stek biffarna 2-3 minuter tills de är bruna. Vänd efter halva tiden.
    • Servera biffarna med valnötssåsen och granatäpplekärnorna.
    Rådjursbiff Med Valnötssås Och Granatäpple | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.