Rosta pinjenötterna 2-3 minuter i en torr stekpanna, tills de är gyllenbruna. Låt svalna. Tvätta apelsinen och riv 2 tsk skal.
Sätt i knivverktyget i matberedaren och tillsätt sedan pinjenötter, apelsinskal, persilja, basilika, brödsmulor och ägg, smaka av med salt och peppar. Den här blandningen kan göras en dag i förväg och förvaras i kylen tills den ska användas.
Värm ugnen till 225 ºC. Krydda lammracken med salt och peppar. Hetta upp oljan i stekpannan och bryn lammracken 1-2 minuter.
Ta upp köttet och lägg i en ugnsform med benen uppåt, täck runt om med pinjenöts- och örtblandningen.
Ta ut ur ugnen och låt stå i 10 minuter innan du skär upp. Läckert med gröna bönor och ugnsstekt potatis.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.