0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Lammrack med ett hölje av pinjenötter och örter

    Sofistikerat och lättlagat

    Portioner 4 p, Förberedelse: 35 m

    Ingredienser

    • 100 g pinjenötter
    • 1 apelsin
    • 25 g persilja
    • 25 g basilika
    • 100 g brödsmulor
    • 1 ägg
    • 2 lammrack (8 revben på varje), rumstempererade
    • salt
    • nymalen svartpeppar
    • 2 msk solrosolja
    • - matberedare med knivverktyg

    Så här gör du:

    • Rosta pinjenötterna 2-3 minuter i en torr stekpanna, tills de är gyllenbruna. Låt svalna. Tvätta apelsinen och riv 2 tsk skal.
    • Sätt i knivverktyget i matberedaren och tillsätt sedan pinjenötter, apelsinskal, persilja, basilika, brödsmulor och ägg, smaka av med salt och peppar. Den här blandningen kan göras en dag i förväg och förvaras i kylen tills den ska användas.
    • Värm ugnen till 225 ºC. Krydda lammracken med salt och peppar. Hetta upp oljan i stekpannan och bryn lammracken 1-2 minuter.
    • Ta upp köttet och lägg i en ugnsform med benen uppåt, täck runt om med pinjenöts- och örtblandningen.
    • Ta ut ur ugnen och låt stå i 10 minuter innan du skär upp. Läckert med gröna bönor och ugnsstekt potatis.
    • Tillagningstid: 35 minuter (+ 10 minuters vilotid)
    Lammrack Med Ett Hölje Av Pinjenötter Och Örter | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.