1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Kall gurk- och avokadosoppa

    Ännu en kall soppa som piggar upp dig i sommarvärmen.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 2 avokador
    • 0,5 gurka
    • 350 ml vatten
    • uice från 0,5 limefrukt
    • 2 msk färsk mynta
    • 2 msk färsk koriander
    • Peppar och salt efter smak
    • Valfritt: 100 ml lättyoghurt
    • Extra mynta, extra koriander och getost till garnering

    Så här gör du:

    • Dela avokadorna på längden, ta bort kärnorna med en sked och gröp ur fruktköttet. Skär i tärningar.
    • Skala och skär upp gurkan i 1–2 cm stora bitar. Lämna gärna kvar lite skal för en extra in färg
    • Placera alla ingredienser i soupmakern och välj smoothieprogrammet.
    • När soupmakern är klar kan du öppna locket och hälla upp soppan i ett kärl. Ställ in soppan i kylan tills den är kall. Smula och strö över lite getost eller resten av de hackade örterna innan servering.
    • Tips: Yoghurten gör den här soppan ännu mer uppfriskande och krämig. Tillsätt yoghurten med alla ingredienser innan du väljer smoothieprogrammet. Servera med spröda kryddiga munsbitar, till exempel ugnsbakade smördegsbitar.
    Kall gurk- och avokadosoppa

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.