1. Gör först redningen. Smält smöret i en kastrull på svag värme. Höj sedan värmen något och tillsätt mjölet under vispning. Fortsätt vispa i några minuter över medelvärme tills redningen är blank.
2. Ta kastrullen av värmen och låt redningen svalna.
3. Stek svampen i lite smör i en kastrull.
4. Tillsätt grädde, muskot och buljong och låt sjuda på låg värme tills soppan är varm, ca 5 minuter.
5. Häll den heta soppan över redningen och mixa med stavmixern.
6. Stek pancettan och lägg den i soppan.
7. Garnera med några droppar grädde och lite persilja.
Tips: Muskotnöten framhäver och fördjupar svampens smak.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.