1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Vitlöksciabatta med mozzarella och färsk pesto

    En klassisk kombination

    Portioner 4 p, Tillagningstid 15 m

    Ingredienser

    • 25 g pinjenötter
    • 2 bitar (buffelost) mozzarella
    • 1 ciabatta
    • 25 g parmesanost, riven
    • 2 dl olivolja, extra virgin
    • 25 g färska basilikablad
    • 2 vitlöksklyftor, delade i halvor

    Så här gör du:

    • 'Lägg basilikablad, pinjenötter och en vitlöksklyfta i hackningstillbehöret till din mixerstav. Tillsätt 3 matskedar olivolja och mixa. Tillsätt lite mer olivolja om det behövs för att få den rätta konsistensen och tillsätt därefter osten och mixa igen.
    • Skiva ciabattan i rejäla bitar och låt dem ligga under grillen tills de blir gyllenbruna. Ta ut dem ur ugnen och gnid in dem med resten av vitlöken medan brödet fortfarande är varmt. Lägg mozzarellaskivor och lite pesto på brödskivorna. Serveras varma.
    • Total tillagningstid 15 minuter
    Vitlöksciabatta med mozzarella och färsk pesto

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.