1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Ärtsoppa med fårostcrostini

    Den här soppan är en härlig början på vårsäsongen, framför allt om du kan hitta färska ärter och örter.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 500 g ärtor, färska eller frysta
    • 100 g hackad lök
    • 550 ml grönsaksbuljong
    • 0,5 msk dragon
    • Peppar och salt efter smak
    • Valfritt: 5 msk yoghurt, färska gröna örter
    • Baguette
    • Fårost

    Så här gör du:

    • Placera ingredienserna till soppan i soupmakern och välj programmet för slät soppa.
    • Under tiden kan du förbereda crostinin. Värm upp ugnen till 200 °C, skär baguetten i bitar och sprid ut fårost ovanpå brödet. Tillaga i ugnen tills osten har smält och fått en gyllenbrun färg.
    • När soupmakern är klar kan du öppna locket och hälla upp soppan i djupa tallrikar. Garnera varje tallrik med en spröd crostini.
    • Tips: För ett fräscht och krämigt resultat kan du tillsätta lite yoghurt i soppan, antingen i början eller vid servering. Du kan använda mynta i stället för dragon.
    Ärtsoppa med fårostcrostini

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.