0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Ärtsoppa med fårostcrostini

    Den här soppan är en härlig början på vårsäsongen, framför allt om du kan hitta färska ärter och örter.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 500 g ärtor, färska eller frysta
    • 100 g hackad lök
    • 550 ml grönsaksbuljong
    • 0,5 msk dragon
    • Peppar och salt efter smak
    • Valfritt: 5 msk yoghurt, färska gröna örter
    • Baguette
    • Fårost

    Så här gör du:

    • Placera ingredienserna till soppan i soupmakern och välj programmet för slät soppa.
    • Under tiden kan du förbereda crostinin. Värm upp ugnen till 200 °C, skär baguetten i bitar och sprid ut fårost ovanpå brödet. Tillaga i ugnen tills osten har smält och fått en gyllenbrun färg.
    • När soupmakern är klar kan du öppna locket och hälla upp soppan i djupa tallrikar. Garnera varje tallrik med en spröd crostini.
    • Tips: För ett fräscht och krämigt resultat kan du tillsätta lite yoghurt i soppan, antingen i början eller vid servering. Du kan använda mynta i stället för dragon.
    Ärtsoppa Med Fårostcrostini | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.