0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Purjolökssoppa

    Purjolök inns året om, men är som allra bäst mellan oktober och maj.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 350 g purjolök
    • 50 g potatis
    • 50 g hackad lök
    • 1 vitlöksklyfta
    • 750 ml kycklingbuljong
    • Färsk timjan
    • Peppar och salt efter smak
    • 1 msk senap
    • 1 msk kapris
    • 0,5 msk citronjuice
    • 1 msk olivolja
    • Färsk persilja

    Så här gör du:

    • Skölj purjolöken och dela den i 1 cm tjocka ringar. Skala och skär potatisen i 2,5 cm stora bitar.
    • Placera alla ingredienser i soupmakern, stäng locket och välj programmet för slät soppa.
    • Under tiden kan du blanda ihop ingredienserna till vinägretten i en liten skål.
    • När soupmakern är klar kan du öppna locket och hälla upp soppan i ina soppskålar. Virvla ned lite av vinägretten i soppan och servera.
    • Tips: Om du vill kan du servera den här soppan kall. Kyl ned den i minst 3 timmar.
    Purjolökssoppa | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.