1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Mulligatawnysoppa

    Den här mulligatawnysoppan är en läcker måltid i sig själv. Den blir ännu bättre efter en dag i kylskåpet.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 20 g färsk ingefära
    • 2 vitlöksklyftor
    • 50 g selleristjälkar
    • 50 g morot
    • 50 g hackad lök
    • 150 g mango eller äpple
    • 200 g kycklingbröst
    • 50 g ris
    • 1 msk gurkmeja
    • 0,5 msk malen spiskummin
    • 630 ml kyckling- eller grönsaksbuljong
    • Peppar och salt
    • 1 msk citronjuice
    • 100 ml yoghurt och hackad färsk koriander till garnering

    Så här gör du:

    • Skala och inhacka ingefäran och vitlöken. Skär upp sellerin och moroten i munsstora bitar. Skala och kärna ur mangon eller skär äpplet i tunna skivor. Skär kycklingen i 2 cm tjocka bitar.
    • Placera alla ingredienser utom citronjuicen och garneringen i soupmakern. Stäng locket och välj programmet för soppa med bitar.
    • När soupmakern är klar kan du öppna locket och röra ned citronjuicen. Häll upp soppan i skålar och avsluta med en klick yoghurt och några hackade korianderblad.
    • Tips: Den här soppan är perfekt att tillaga med köttrester. Rör bara ned lamm, nötkött eller kyckling innan servering.
    Mulligatawnysoppa

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.