0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Cannellinisoppa med spenat och purjolök

    Den krämiga cannellinibönan har en slät struktur och nötig smak och smakar fantastiskt tillsammans med spenat.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 1 vitlöksklyfta
    • 200 g purjolök
    • 50 g hackad lök
    • 200 g cannellinibönor, utan vätska
    • 1 lagerblad
    • Peppar och salt
    • 750 ml grönsaksbuljong
    • 200 g babyspenat

    Så här gör du:

    • Skala och inhacka vitlöken. Skär purjolöken i ina skivor.
    • Placera alla ingredienser utom spenaten i soupmakern, stäng locket och välj programmet för soppa med bitar.
    • När soupmakern är klar kan du öppna locket och röra ned spenaten. Låt stå i 30 sekunder innan servering.
    • Tips: För en mustigare soppa kan du tillsätta 50 g ris eller korn till soppan innan kokning eller 50–100 g kokt pasta när soppan är klar.
    Cannellinisoppa Med Spenat Och Purjolök | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.