1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Cannellinisoppa med spenat och purjolök

    Den krämiga cannellinibönan har en slät struktur och nötig smak och smakar fantastiskt tillsammans med spenat.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 1 vitlöksklyfta
    • 200 g purjolök
    • 50 g hackad lök
    • 200 g cannellinibönor, utan vätska
    • 1 lagerblad
    • Peppar och salt
    • 750 ml grönsaksbuljong
    • 200 g babyspenat

    Så här gör du:

    • Skala och inhacka vitlöken. Skär purjolöken i ina skivor.
    • Placera alla ingredienser utom spenaten i soupmakern, stäng locket och välj programmet för soppa med bitar.
    • När soupmakern är klar kan du öppna locket och röra ned spenaten. Låt stå i 30 sekunder innan servering.
    • Tips: För en mustigare soppa kan du tillsätta 50 g ris eller korn till soppan innan kokning eller 50–100 g kokt pasta när soppan är klar.
    Cannellinisoppa med spenat och purjolök

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.