Saeco

Saeco GranBaristo

Automatisk espressomaskin

  Saeco GranBaristo

  Automatisk espressomaskin

  Få unik variation med 18 specialiteter med bara en knapptryckning

  Efter 28 år har Saeco nydanat böna-till-kopp-upplevelsen med nya GranBaristo. Det här är en snygg maskin med en rad nya tekniker som gör att du brygger snabbare och varmare med mer omväxling och enklare underhåll Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saeco GranBaristo Automatisk espressomaskin

Brygger 18 kaffevarianter, Integrerad mjölkkanna och skummare, Stål/vitt, Kvarn med 5 justerbara steg HD8966/01 Hitta liknande produkter

Få unik variation med 18 specialiteter med bara en knapptryckning

Första bryggruppen som är borttagbar med en knapptryckning

 • Finjustera kaffets styrka med 5 justerbara kvarninställningar

  Finjustera kaffets styrka med 5 justerbara kvarninställningar

  När det gäller malningen misslyckas den här maskinen aldrig. Olika kaffeblandningar kräver olika malningsnivåer för att smaken ska komma till sin rätt. Maskinen har fem justerbara inställningar – från den finaste malningen för en fyllig espresso, till den grövsta malningen för ett mildare kaffe.

 • Extrahera maximal smak med helkeramisk kvarn

  Extrahera maximal smak med helkeramisk kvarn

  Den robusta helkeramiska kvarnen garanterar en ren njutning under många år. Det keramiska materialet skapar perfekt malning, som gör att vattnet flödar jämnt och bönornas smak tillvaratas. Till skillnad från andra "vanliga" kvarnar förhindrar det keramiska materialet att kaffet överhettas och smakar bränt.

 • Varmt kaffe på nolltid tack vare Thermospeed-tekniken

  Varmt kaffe på nolltid tack vare Thermospeed-tekniken

  Njut av perfekt tempererat kaffe utan väntetid med vår kraftfulla bryggare med Saeco Thermospeed-teknik. Med Thermospeed-tekniken värms kaffekretsen upp snabbt när maskinen slås på och förebygger värmeförlust, vilket gör att kaffet får perfekt temperatur från första koppen.

 • Spara ditt favoritkaffe i sex användarprofiler

  Spara ditt favoritkaffe i sex användarprofiler

  Varje kopp görs precis så som du vill ha den. Med den ultimata anpassningsfunktionen kan du anpassa och lagra alla drycker in i minsta detalj. Eftersom det finns sex användarprofiler att fylla kan alla som använder maskinen göra en egen perfekt kopp med kaffe.

 • Lättåtkomlig bryggrupp för enkel rengöring

  Lättåtkomlig bryggrupp för enkel rengöring

  Saeco GranBaristo är den enda helt automatiska espressomaskinen som erbjuder en bryggrupp med superenkel åtkomst för enkel rengöring.

 • Justerbart bryggningstryck för klassiskt kaffe och espresso

  Justerbart bryggningstryck för klassiskt kaffe och espresso

  Saeco GranBaristo ger en oöverträffad mängd olika drycker som passar alla tillfällen tack vare den patenterade VariPresso-bryggbehållaren. Hemligheten ligger i det justerbara bryggningstrycket. Ställ in det på högt för en intensiv, fyllig espresso, eller sänk trycket för ett mildare klassiskt kaffe.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av