Slow juicer

Philips Råsaftcentrifuger

Gör det lätt för dig att juica varje dag

Att få i sig tillräckligt med färsk frukt och grönsaker är viktigt för vår hälsa och välmående. Men det kan vara svårt att få i sig tillräckligt mycket grönsaker i den vanliga kosten. När vi tog fram Philips Avance Råsaftcentrifug var vårt fokus att göra det så enkelt som möjligt att juica.

Bäst

Bast i test

Avance Råsaftcentrifug

HR1922/20
Vår bäst i test är nu ännu bättre. Efterföljaren till testvinnaren HR1871/70.

Rek. Pris: 2 099 kr

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 

Mest prisvärd

Prisvard

Avance Råsaftcentrifug

HR1916/70
Hög prestanda till ett bra pris helt enkelt!

Rek. Pris: 1799 kr

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 

Compact

Rasaftcentrifug

Viva Råsaftcentrifug

HR1836/00
Hälften så stor som föregående modell*, lätt att stå framme på köksbänken

Rek. Pris: 899 kr

Rek. Pris: 1 799 kr
Rek. Pris: 1 799 kr
 
Bast i test
Philips är världens ledande varumärke inom juicemaskiner
Bast i test
Philips råsaftcentrifug HR1871 har fått Bäst i Test av svenska Råd och Rön 2015.
Bast i test
Blir du inte nöjd får du lämna tillbaka produkten du köpt och få pengarna tillbaka.

Bästa juicepressen!

Användaromdöme  / 5
  • / 5

"En bra, enkel, praktisk maskin som vi älskar den! Enkel att rengöra och ger mycket juice av till exempel ett äpple. En minus för detta är saftiga priset. OBS! Fruktköttet samt skum kan finnas i ditt juice!
Jag rekommenderar den!"

 

Mimmi, Uppsala, Recensent från
Philips online shop om HR1871/70

Användaromdöme  / 5
  • / 5

"Använder den varje dag för frukostjuice och diskar i maskin. Eftersom jag inte vill vara utan den så köpte jag en till att ha på landet. Jag arbetar i hälsobranschen och rekommenderar att dricka en grönsaksjuice som frukost."

 

Alice, Stockholm, recensent från

Philips Online Shop om HR1874/70

Philips Råsaftcentrifuger    


Det lättaste sättet att göra färskpressad juice till hela familjen


• Snabb och effektiv

• Särskilt bra på hårda grönsaker

• Upp till 2,5 liter på en gång

• Kraftfull motor med bra prestanda

Mer juice,
mindre jobb


När vi tog fram Philips Råsaftcentrifuger ville vi göra det så enkelt som möjligt att juica. Avance Råsaftcentrifuger har ett extra stort inmatningsrör som gör att du slipper förskära grönsakerna och den kraftfulla motorn gör juice av de hårdaste ingredienserna – hela rödbetor eller knippen morötter.

Rengöring på
under minuten!


På många råsaftcentrifuger kan rengöringen av juicemaskinen bli en plåga, vilket resulterar i att man efter ett tag drar sig för att använda maskinen. Det har vi på Philips tagit fasta på. Råsaftcentrifugen är konstruerad för att vara så enkel som möjligt att rengöra - alla delar är släta och runda, utan räfflade ytor och kanter där rester lätt fastnar. Du sköljer enkelt av alla delar på under minuten.

Philips app "Healthy Drinks" gör det lättare att  förbättra din hälsa

 

Ladda ner Philips app "Healthy Drinks" för att få hälsosamma recept, motivation och utmaningar för att förbättra din hälsa och ditt välbefinnande, exempelvis "Öka ditt immunförsvar", "Sov gott", eller "Frukost på språng".

 

Du får också information om råvaror som är bra för just ditt behov – exempelvis "Hair revitalizer" eller "Detox". Dessutom kan du lätt lägga till planerade recept i en inköpslista så du lätt håller koll på vad du behöver köpa. Appen är ett bra verktyg i din vardag för att skapa mer hälsosamma rutiner! Och dessutom är den gratis!

snipet_video

Få ditt barn att äta mer grönsaker!


Tycker du att det är svårt att få ditt barn att äta annat än makaroner med ketchup och pannkakor? Du är inte ensam, många föräldrar har svårt att få sina barn att äta grönsaker. Att juica grönsakerna är ett bra tips för att göra frukt och grönsakerna lite mer attraktivt för barnet. Klicka på länken för att få mer tips och tricks för att få i ditt barn mer grönt!

Råsaftcentrifug vs. Slowjuicer

 

Det finns två olika juicemaskiner för att juica hemma – råsaftcentrifug samt slowjuicers. Råsaftcentrifuger delar först på ingidienserna och använder därefter centrifugalkraft för att separera fruktjuicen från fruktköttet. Slowjuicers å andra sidan pressar långsamt frukten eller grönsakerna och vrider fruktsaften ur ingredienserna. Juicer som är färskpressade med dessa två metoder är i genomsnitt likvärdigt näringsrika och fulla av vitaminer, men det finns vissa andra skillnader. Råsaftcentrifuger är särskilt effektiva och snabba på hårda grönsaker och frukter, medan en slowjuicer kan pressa även delikata ingredienser som grönkål och vetegräs, till och med mandel! Läs mer för att ta reda på vilken typ av juicemaskin som passar dig bäst!

Slow juicer

Inte intresserad av råsaftcentrifuger?
Läs mer om våra Slowjuicers

 

Slowjuicern pressar långsamt ingredienserna vilket effektivt extraherar det mest ur allt från grönkål och mandel till rödbetor.

Centrifugal

Avance Collection Råsaftcentrifug HR1922/20 –Bättre än den bästa!

 

 

Vår bäst i test är nu ännu bättre. Efterföljaren till testvinnaren HR1871/70. Tystare, snyggare och mer kraftfull motor.

Upptäck andra produkter för juicer och smoothies