Philips Airfryer – Luft är den nya oljan

 

Den unika teknologin i Philips innovation Airfryer gör att du kan laga rätter som vanligtvis behöver tillsatt fett på ett betydligt mer hälsosamt sätt. Laga dina favoriträtter som lammracks, friterade kycklingklubbor eller lyxiga pommes frites med lite eller ingen olja. Den heta, snabbcirkulerande luften gör att maten får en krispig yta och en fantastisk mör och saftig insida. Nu behöver du inte längre välja mellan hälsosamt och gott.

 

Originalet

Viva Collection Airfryer HD9220/20

 • Mer än 3 500 000 sålda produkter världen över
 • RapidAir-teknologi
 • Upp till 4 port (800 gram)

Kompakt

Viva Collection Airfryer HD9621/90

 • 20 % mindre än Originalet 
 • Turbo Star RapidAir-teknologi
 • Upp till 4 port (800 gram)

Family

Avance Collection Airfryer HD9240/90

 • Med 50 % mer kapacitet än originalet
 • RapidAir-teknologi
 • Upp till 6 port (1200 gram) 

Vad kan du laga med Philips Airfryer?

 

Laga allt från gratinerad hummer, pizza och stekt fisk till bröd eller chokladkaka. Den innovativa teknologin i Philips Airfryer är perfekt för att laga rätter som vanligtvis behöver mycket smör eller olja för att smaka bra, på ett mer hälsosamt sätt. Utöver att laga delikata varmrätter, kan du även baka i ugnen. Airfryern har väldigt kort uppvärmningstid och ger alltid ett fantastiskt saftigt resultat.

Philips Airfryer - Baka paj
Laga köttbullar med Philips Airfryer
Saftig lax tillagad med Philips Airfryer

Se vår film om vad du kan laga med Philips AirFryer

 

 

Innovativ teknologi för god fettsnål matlagning

Hur fungerar Philips Airfryer?
Visste du att det finns en kemisk förklaring till att fet mat smakar bättre? När du steker, ugnsrostar eller friterar med olja inträffar en kemisk reaktion med aminosyrorna och sockret i maten. När oljan blir varm frigörs massor av rika, aromatiska smakföreningar vilket gör att maten helt enkelt smakar mer och får en krispig stekyta. Philips innovation Airfryer återskapar samma process med snabbcirkulerande, het luft istället för olja.

Vad är skillnaden mellan en Airfryer och en varmluftsugn?

 

Det är lätt att tro att en Airfryer är som en liten variant av en varmluftsugn, men det stämmer inte. På grund av den heta, snabbcirkulerande luften blir ingredienserna tillagade ordentligt utan att förlora sin saftighet, vilket resulterar i att råvarorna blir krispiga på utsidan, men förblir saftiga på insidan. En annan fördel är att tillagningstiden oftast är betydligt kortare i Airfryern jämfört med varmluftugn. Den är även mycket enkel att rengöra och hålla fräsch, och tar förvånansvärt liten plats. Kort och gott är resultatet både bättre och snabbare med en Airfryer jämfört med en varmluftsugn.

Vad tycker våra kunder om Airfryer?

 

”Mycket nöjd

Lättanvänd airfryer. Gott utan att använda olja men det är mer varmluftsugn än fritös, det får man ta hänsyn till. Både hemgjorda pommes och köpta frysta fungerar fint. Var observant på att korgen är lätt att knäppa loss och att då måste underbehållaren stå på något så att det inte ramlar ner på golvet. Mycket lättdiskade delar.” – Recensent på philips.se, Stockholm

 

”Superbra!

Blir jättebra resultat och dessutom snabb och hälsosamt. Rekommenderar den till alla!” – Susanne, Stockholm

Airfryer-app

Philips Airfryer App - Tips, inspiration och recept

Appen ger dig inspiration för en mängd olika rätter med lågt fettinnehåll som du kan laga i Airfryer. Gör allt från Fish n´Chips och het scampi till blåbärspaj eller rågbullar. Philips Airfryer är otroligt mångsidig!

 

Du kan ladda ned appen för iOS eller Android.

Fler recept med Philips Airfryer

 

Se de åtta bästa recepten, och hitta fler Airfryer-recept via nedladdningsknappen   nedan!

Philips Airfryer XL - stor


Avance Collection Airfryer

HD9240/90            

 

 • Med 50 % mer kapacitet än originalet
 • RapidAir-teknologi
 • Upp till 6 port (1200 gram)