Se hur Sofia Henriksson lagar rostad tomatsoppa med krispiga krutonger med Philips Airfryer
Rostad tomatsoppa med krispiga krutonger
Så här lagar du Sofia Henrikssons goda rostade tomatsoppa med Philips Airfryer. Snabbt, gott och enkelt - perfekt att göra en vardagskväll!
Portioner4,Tillagningstid20 minuter
Sofia Henriksson
Blender
Airfryer
Ingredienser
500 g cocktailtomater
1 stor schalottenlök
5 dl grönsaksbuljong
1 dl färskost
1 nypa cayennepeppar
1 näve färsk basilika
1 tsk torkad basilika
3 msk olivolja
2 surdegsbaguetter
Salt
Så här gör du:
1. Rosta coctailtomaterna med vitlök och lök i 200 grader 20 minuter i Airfryern med 1 msk olivolja, salt och svartpeppar. Värm gränsaksbuljongen. Mixa allt i en mixer som tål värme eller med stavmixer. I med färskost, färsk basilika, basilika lite olivolja, salt och peppar, mixa. Klart!
2. Brödet delar du i små kuber och rostar i Airfryern med 1 msk olivolja i 200 grader 5 minuter så har du perfekt krispiga krutonger.