Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Viktig information om säkerhetsmeddelandet angående vissa Philips Respironics sömn- och andningsapparater Läs mer
1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Använd eltandborste, lev bättre

  Är munhälsan kopplad till allmänhälsan?

   

  Det är lätt att tänka på munnen och munhygienen som något som är åtskilt från resten av kroppen. Inte många pratar om att din munhygien är något som påverkar ditt sociala liv, ditt hela välmående, till och med din allmänhälsa. Det finns många skäl till varför en god vård av tänder och tandkött kan ha en positiv inverkan på resten av ditt liv.

  Frisk mun, lyckligt liv

        hjärtsjukdomar?Naturlig blekning fungerar

   

     

  Din munhälsa påverkar stora delar av ditt liv - hur du pratar, hur du ser ut och hur lätt det är att äta och njuta av olika smaker. Så om du lider av tandvärk, karies, dålig andedräkt eller tandlossning påverkar det så klart både hur du känner dig och hur du uppfattas. En dålig munhälsa kan även påverka sömnen. Konsekvenserna för livskvaliteten kan vara dramatisk.

  Små förändringar kan betyda mycket

   

  Den goda nyheten är att munhälsoproblem både kan förebyggas och (om de upptäcks i tid) behandlas. Vägen till friska tänder och ett friskt tandkött kan vara att borsta längre och oftare, äta en bättre kost och rengöra mellan tänderna varje dag. Det är lätt att ta underskatta en frisk mun och ta din allmänhälsa för givet – men friska tänder och ett friskt tandkött kan verkligen vara nyckeln till ett rikare liv.

  Varför Philips Sonicare?

   

  Philips Sonicare är den perfekta tandborsten för att förebygga och behandla munhälsoproblem. Philips Sonicare hindrar bakterier (så kallad plack) från att växa på tänderna och förebygger dessutom blödande och inflammerat tandkött. Med den senaste soniska teknologin och den dynamiska rengöringen kan vi inte bara utlova goda resultat – vi levererar dem också. Få en rengöring där du verkligen känner av resulten. Sonicare rekommenderas av tandläkare och tandhygienister världen över.

  Upptäck eltandborstar från Philips Sonicare

  Philips eltandborstar

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.