Vinnaren av Sveriges Mästerkock 2014, Amir Kheirmand, lagar krispiga och härliga fish tacos i Philips Airfryer på bara 10 minuter! Se hur du gör!
Krispiga fish tacos i Philips Airfryer
Byt ut köttet och prova fisk i dina tacos nästa gång du lagar denna populära rätt. Så här lagar krispiga och härliga fish tacos i Philips Airfryer på bara 10 minuter! Se hela receptet här.
1. Blanda ihop 1-2-3-lag genom att koka upp ättika, socker och vatten. Häll 1 dl av lagen över senapsfröna och resterande över rödkålen. Låt dra i kylen tills det är dags för servering.
2. Skär av stjälkarna på koriandern och finhacka. Blanda ihop majonnäs med pressad vitlök. Ställ i kylen.
3. Salta fisken och dubbelpanera genom att först doppa mjöl, sen vispat ägg och sen panko. Spraya med lite olja och kör 5-6 minuter i din Airfryer på 200 grader.
4. Ta ut fisken, lägg i tortillaböden i ett par omgångar och kör 1 minut på 200 grader.
5. Lägg picklad rödkål i botten av tortillabrödet, lägg på fisken, såsen och garnera med picklade senapsfrön, koriander och lite habanerosås för hettans skull.